BACK

BACK Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 153 beoordelingen
25 jan 2020 om 20:54 The food was delivered +30 min after estimated delivery time. The driver could not find my address, and did not even try to call. After being put in contact with him, and communicating through WhatsApp - he could not figure out the address I sent..
25 jan 2020 om 15:19 Ik kreeg geen feta en geen drinken..
23 jan 2020 om 15:34 Food is great as long as they actually manage to prepare what you order. I would never leave a negative review normally but today was the 4th time they didn’t manage to prepare the box as per my order. Also no response to my calls
23 jan 2020 om 1:51 Na 90 minuten wachten, verkeerde bestelling ontvangen waarna het nog eens 90 minuten duurde voordat de juiste bestelling kwam
21 jan 2020 om 21:02 De bezorging van het eten duurde veel te lang
21 jan 2020 om 20:51 Cola besteld bij m’n eten, maar niet ontvangen
7 jan 2020 om 18:12 2 keer besteld. Lange levertijd. Voor een kleine salade te hoog geprijsd.
7 jan 2020 om 15:54 Erg smakelijk, vooral de tempeh met broccoli en rijst is een aanrader! Porties met 100g proteïne (ze bedoelen 100g tempeh/kip/etc, niet 100g proteïne) zijn aan de kleine kant en misschien wat te duur.
24 dec 2019 om 16:56 Hier ga ik NIET meer bestellen! Dit is de zoveelste keer dat ze ingrediënten zijn vergeten, en deze keer heb ik apart bijbetaald voor avocado: Zit er géén avocado bij!! Vervolgens, na het telefonisch bellen van BACK, kreeg ik mijn geld niet terug!